Financial Lease (voor ondernemers)

Financial Lease zonder jaarcijfers

Naast consumptief krediet hebben wij alle expertise in huis om je te ondersteunen op het gebied van financial lease aanvragen. Financial lease is bestemd voor ondernemers én ondernemingen met rechtspersoonlijkheid (B.V. en N.V.) voor de financiering van:

  • Personenauto’s
  • Lichte bedrijfswagens (busjes) met een laadvermogen t/m 3.500 kg
  • Bedrijfsmiddelen (bijvoorbeeld een oven voor een bakkerij)

Leasen zonder jaarcijfers en verkorte procedure

Dankzij financial lease kun je als zakelijke klant grote investeringen doen zonder de liquiditeitspositie van de organisatie aan te tasten. Dit betekent dat de financiële mogelijkheden optimaal benut kunnen worden. Onder bepaalde voorwaarden is het nu mogelijk om al je zakelijke relaties, dus ook zzp’ers, een financial lease aan te bieden zonder jaarcijfers. Wil je hier meer over weten? Vraag dan naar de voorwaarden van financial lease zonder jaarcijfers.

Financial lease aanvragen

Onze CFSN Kredietendesk is er voor jouw en is óók je partner voor financial lease met betrekking tot specifieke objecten voor ondernemers en rechtspersonen. Om een financial lease aan te vragen -met of zonder jaarcijfers- kun je inloggen op de applicatie en ga je naar ‘Financial lease aanvragen’.