Over ons

KWC (Kleinhout Makelaardij,  Woning Hypotheken Centrum (WHC)  & Collectieve verzekeringen)

KW Collectieve Verzekeringen is een samenwerking tussen Kleinhouthout Makelaardij & Financiële diensten en Wildschut Verzekering Groep en wordt geleid vanuit  Hoofddorp door Lex Kleinhout.

Lex Kleinhout is al meer dan 40 jaar WFT gecertificeerd, SEH erkend financieel adviseur, register financieel adviseur duurzaam woning alsmede gecertificeerd NVM woningmakelaar.

KW Collectieve Verzekeringen biedt verzekeringen met hoge kortingen met persoonlijk advies en begeleiding mogelijk.

Via de labels DefensiePolis, PolitiePolis, BrandweerPolis, ZorgverlenersPolis en de BurgerPolis biedt KW Collectieve Verzekeringen service op maat voor speciale doelgroepen en burgers die niet tot één van de genoemde doelgroepen behoren.

WHC Hypotheken werkt landelijk en beschikt over ervaren gecertificeerde hypotheekadviseurs, sommige zijn zelfs SEH erkend als hypotheek- en financieel adviseur.

Ons kantoor onderscheidt zich door onze no nonsens mentaliteit en  legt zich toe op persoonlijke service alsmede een goed persoonlijk contact met onze klanten. Daarbij maken we gebruik van de modernste digitale middelen.

Ons motto hierbij is: digitaal contact waar het kan, persoonlijk contact als het moet.

Landelijk netwerk

Ons kantoor is verbonden aan het landelijke netwerk van de Wildschut Verzekeringsgroep met vestigingen in grote delen van Nederland.

Op grond van gesprekken met leden van militaire vakbonden, politiefunctionarissen, brandweerlieden en andere hulpverleners is ons gebleken dat mensen die zich dagelijks inzetten voor de veiligheid en het welzijn van ons als Nederlandse bevolking, en privé geen gedoe willen bij het regelen van hun financiële- en verzekeringszaken. Wij werken met vrijwel alle in Nederland werkende verzekeraars en geldverstrekkers.

Wij werken samen met de navolgende kantoren:

  • Hoofddorp: Kleinhout Makelaardij  & Financiële Diensten, het van oudsher Haarlemse Makelaars- en advieskantoor, thans werkzaam van uit Hoofddorp: Antje Breijerstraat 183. Telefoon: 023-5250311 Email: info@kwcollectieveverzekeringen.nl en info@kleinhout.nl. WhatsApp: 06-53145736.
  • Utrecht: Wildschut Verzekeringen, Leidseweg 93 A Telefoon: 030-2934847 of 030-2232195 Email: Info@wvg.nl of vlot@wvg.nl
  • Eindhoven: Wildschut Verzekeringen, Torenallee 20 Telefoon: 030-2934847 Email: info@wvg.nl
  • Beek en Donk:  Holtackers Hypotheken en Verzekeringen, Brouwersstraat 25. Telefoon: 030-2934847. Email: info@wvg.nl
  • Hilversum: EAS Insurance.com, Soestdijkerstraatweg 62. Telefoon: 088-0545054 (Tesla insurance) Email: info@eas-insurance.com
  • Zwanenburg: Kleine Financieel AdviesZwanenburgerdijk 484 A Zwanenburg 0224-215484 Email: schagen@whchypotheken.nl

Onze opties:

⇒Collectief Verzekeringspakket op maat met de hoogste kortingen en advies van je eigen financieel adviseur. 

Met o.a. onze volmachtspartner De Waerdse Assuradeuren uit Heerhugowaard hebben wij een speciaal arrangement gesloten voor een compleet verzekeringspakket op maat met aangepaste dekkingen voor militairen, politiefunctionarissen enz.  Bij een totaalpakket zijn hoge kortingen van toepassing zoals relatiekorting, pakketkorting (afhankelijk van het aantal gesloten polissen) en extra korting doordat wij een groot deel van onze provisie in bouwen in de premie als klantkorting. Je profiteert hierbij voor het gemak van alles onder één dak. Daarnaast is persoonlijke service en het ontzorgen van onze relaties het uitgangspunt; na het afsluiten heb je er geen omkijken naar. Voor alle financiële zaken heb je slechts één aanspreekpunt: kantoor Hoofddorp.

⇒Online verzekeringspakket zelf rechtstreeks snel berekenen, aanvragen en afsluiten:

Als je niet wilt wachten op een passende offerte op maat met de hoogste korting, en geen behoefte hebt aan advies en begeleiding door onze financieel adviseur dan kun je via onze websites ook rechtstreeks verzekeringen vergelijken en aanvragen.

Wij bieden hiervoor opties bij diverse verzekeringsmaatschappijen zoals De Goudse Verzekeringen, Allianz collectieve verzekeringen en Voogd & Voogd Verzekeringen.

⇒Verzekeringen voor expats:

Als je tijdelijk wordt uitgezonden en niet (meer) ingeschreven bent bij een Gemeente in Nederland, dan is de unieke expatverzekering van De Goudse Verzekeringen de verzekering die je nodig hebt.  Via de optie “expats” in ons menu kom je vanzelf bij de betreffende informatie en aanvraagformulier. Na verzending helpen wij je verder.

Altijd bereikbaar

Wij zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Daarom zijn we voor spoedeisende zaken 24/7 bereikbaar via info@kleinhout.nl of WhatsApp: 06-53145736.

Voor de normale communicatie maken wij bij voorkeur gebruik van telefoon, e-mail, Zoom of Teams.  Dit zijn ook handige middelen in het buitenland tijdens uitzending of missie, of als je in Nederland niet dicht bij een van onze kantoren woont.

Onze overige diensten: 

Woning Hypotheken Centrum (WHC)  Wist u dat u via deze website ook prima een hypotheek of een geldlening kunt regelen?  WHC Hypotheken helpt u graag.

Domica rent a home: Zoekt u een huurwoning of wilt u uw woning tijdelijk verhuren? Onze woningverhuurpartner Domica rent a home helpt u graag met de huur of verhuur in heel Nederland.

Kleinhout Makelaardij: Wilt u een huis verkopen of kopen?  Kleinhout Internet Makelaardij , lid van de NVM en Funda en helpt u graag.

Wildschut Verzekeringen: Ook voor zakelijke verzekeringen kun je prima bij ons te recht via onze partner in  Utrecht .

Graag tot ziens.

Lex Kleinhout rm/efa, directeur

Kleinhout Wildschut Collectieve Verzekeringen

Ingeschreven bij de AFM onder nummer: 12045991 KvK: 72158573