Vergelijken, klikken en afsluiten

Verzekeringen vergelijken, premie berekenen en verzekeringen afsluiten doe je hier zelf.

Verzekeringen vergelijken, premie berekenen en verzekeringen afsluiten doe je hier zelf.

Benieuwd hoeveel u gaat betalen als u een verzekering via Defensie – PolitiePolis afsluit en geen geduld om een offerte aan te vragen bij onze adviseur? Kies hieronder de verzekering waarin geïnteresseerd bent en bereken direct uw premie.

Met deze optie bieden wij u een keuze uit de beste Nederlandse verzekeringsmaatschappijen, waarbij u zelf kunt kiezen tussen de beste voorwaarden of de laagste premie.

Natuurlijk zit in deze optie de speciale korting voor medewerkers van Defensie, Politie en medewerkers van hulpdiensten verwerkt. U krijgt bovendien extra pakketkorting als u meerdere verzekeringen afsluit.

U kunt deze ook direct online afsluiten. Wat blijft is de 24/7 service van de Defensie- PolitiePolis, dus ook bij schade, mutaties of andere problemen.

Hebt u vragen? Bel ons gerust op 023-5250311 of via ons e-mailadres: info@defensiepolis.nl   of info@politiepolis.nl 

Wij geven u graag advies.

Premies zelf berekenen, vergelijken en afsluiten zonder advies van onze experts

Bemiddeling

Wij benadrukken dat wij altijd klaar staan om u met onze persoonlijke adviezen te begeleiden in het nemen van de juiste beslissingen en de keuze van de juiste verzekeringen.

Mocht u via deze optie direct een financieel product zelf afsluiten, bedenk dan dat er in dat geval sprake is van bemiddeling op basis van execution only. Dit betekent dat u zelf aansprakelijk bent voor eventuele schade die voortvloeit uit de door u gemaakte keuzes en ingevoerde gegevens bij het afsluiten van het financieel product.

Liever geen onnodig risico lopen? Kies dan voor een vrijblijvende offerte via onze adviseur door het klikken op de juiste foto op onze homepagina.