Wonen, hypotheek en lenen

DefensiePolis / PolitiePolis helpt je graag bij het samenstellen van een woonpakket volgens jouw wensen. Dit is een totaalpakket met alle benodigde verzekeringen voor je woning, inboedel en aansprakelijkheid.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Het gemak van alle diensten onder één dak

DefensiePolis biedt in samenwerking met haar partners een ruim pakket aan aanvullende diensten.  Of je nu kiest voor kopen of huren van een wonen, een eigen plekje is ontzettend belangrijk, zeker als je zo’n zwaar beroep hebt als jullie. Wij ontzorgen je graag volledig.

Onze partners

Makelaar: Onze partner Kleinhout (50Plus) Makelaardij is lid van de NVM en Funda en kan je helpen bij het kopen of verkopen van je woning, waar je ook woont in Nederland. E-mail: info@kleinhout.nl.  Telefoon: 023-5251106.

Hypotheek of lening: Voor het kopen van een huis heb je een hypotheek nodig. Onze partner WHC Hypotheken heeft diverse vestigingen verspreid over het land en geeft je graag onafhankelijk advies. Webcamadvies (persoonlijk advies op afstand) is natuurlijk ook mogelijk. Bij WHC Hypotheken kun je ook uitstekend terecht voor een voordelige persoonlijke lening of doorlopend krediet. WHC Hypotheken werkt samen met vrijwel alle geldverstrekkers. E-mail: info@whchypotheken.nl. Telefoon: 023-5250311.

Verhuurbemiddeling: Als je voor langere tijd uitgezonden wordt, bijvoorbeeld naar onze westelijke koninkrijksdeel, dan wil je je woning vast niet leeg laten om veiligheids- en financiële redenen. Tijdelijk verhuren is dan de oplossing! Onze partner Domica (rent a home) is de grootste landelijke verhuurder en heeft vestigingen in heel Nederland. Natuurlijk kun je ook via één van de Domica-vestigingen een woning huren. Neem contact op met de Domica-vestiging bij jou in de buurt of met utrecht@domica.nl. Telefoon: 023-2319400.

Administratie: Voor het invullen van je aangifte inkomstenbelasting, het aanvragen van voorlopige teruggave of het aanvragen van toeslagen kun je terecht bij onze partner Administratiekantoor K.A.S. Relaties van DefensiePolis krijgen afhankelijk van de afgenomen diensten altijd een grote korting op het normale tarief. E-mail: info@kleinhout.nl. Telefoon: 023-5251106.

Juridisch advies: Heb je een juridisch probleem of vraagstuk? Onze partner Ripperda-Advocaten is thuis in alle juridische zaken en is o.a. gespecialiseerd in echtscheidingszaken waaronder mediation. E-mail: info@ripperdaadvocaten.nl. Telefoon: 023-5251900.