Zorgverzekering

zorgvergelijker
Er zijn heel veel verzekeraars die zorgpolissen aanbieden en heel veel opties waar u al dan niet voor kunt kiezen. In vrijwel elk zorgpakket van een willekeurige aanbieder zitten verzekerde dekkingen die je wellicht helemaal niet nodig hebt. Als je een alleenstaande man bent heb je bijvoorbeeld niets aan het vergoeden van zwangerschap. En als je nooit naar het buitenland gaat is verhoogde vergoeding van medische zorg in het buitenland voor jou niet van belang. Dit soort dekkingen zijn dan zonde van je premie. Onze zorgvergelijker stelt je in staat om de zorgverzekering te kiezen die echt bij je past. Je betaalt dan nooit te veel.

Informatie, vergelijken en afsluiten van een nieuwe zorgverzekering:

Info zorgverzekering militairen

Een militair kan voor zichzelf geen zorgverzekering afsluiten, omdat:

  1. Militairen verplicht verzekerd zijn bij de SZVK en volgens het AMAR geen vrije keus hebben in zorgverzekering. De SZVK is een ZBO binnen de overheid en verantwoording verschuldigd aan de Minister van defensie;
  2. Militairen verzekerd bij de SZVK zijn al maximaal verzekerd, waardoor er geen extra verzekering nodig zou zijn. Indien de kosten veel hoger zijn in het buitenland passen wij de vergoeding daarop aan;
  3. Medische behandelingen ontstaan tijdens en/of gevolg van missie of uitzending zijn al geregeld het veteranen besluit en bijbehorende regelingen, indien deze niet voor rekening van de SZVK zijn.
  • Gezinsleden van de militair, oud militairen en veteranen zijn niet verzekerd bij de SZVK en kunnen zelf hun zorgverzekering kiezen of contact opnemen met “Zorgzaam”.
  • Als je uit militaire dienst treedt, dan ben je automatisch verzekerd bij Zorgzaam, dit is een collectieve verzekering voor oud militairen en hun familieleden. Zodra je echter na je diensttijd een andere baan vindt, dan ben je niet meer verzekerd onder de collectieve Zorgzaam verzekering. De verzekering bij Zorgzaam is in tegenstelling tot de SZVK niet verplicht.
  • Wellicht past de dekking van Zorgzaam je toch niet helemaal. Het is altijd zinvol om deze dekking te vergelijken met andere aanbieders. Natuurlijk kunnen onze specialisten je daarbij helpen.

Contact, informatie en advies:

Voor informatie en advies kunt u rechtstreeks contact opnemen met onze collega’s van Wildschut Verzekeringen in Utrecht via 030-2934847 of ons kantoor in Hoofddorp: 023-5250311.