Schade melden

Heb je schade? Bijvoorbeeld door brand, diefstal of een aanrijding? Meld je schade zo snel mogelijk aan ons door middel van één van onderstaande formulieren.

Voor meer informatie, advies of hulp bij invullen van het schadeformulier kun je ons natuurlijk ook bellen op 023 – 525 0311.

Uitsluitend voor zeer spoedeisende zaken zijn wij 24/7 bereikbaar via WhatApp op 06-53145736.

Stuur het ingevulde schadeformulier naar: info@kwcollectieveverzekeringen.nl

Inschakeling expert

Wij bepalen in overleg met jou of directe inschakeling van een expert nodig is. Indien direct advies nodig is, laten we de expert zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Hij adviseert je daarna welke stappen je dient te ondernemen en op welke wijze je ook schadebeperkend kunt optreden.

Is er een tegenpartij bij betrokken?

In het geval van een schade, waarbij een tegenpartij betrokken is, is het belangrijk om alle gegevens van die partij te noteren (en te checken aan de hand van legitimatie), eventuele getuigen vast te leggen en een uitgebreide toedracht omschrijving te maken. Zo mogelijk deze door beide partijen te laten tekenen.

Spoedeisende schade

Voor spoedeisende schades zijn wij ook na kantooruren en in het weekeinde bereikbaar. Via ons normale kantoornummer 023 – 525 0311 krijg je buiten kantooruren een telefoonnummer waarop je ons kunt bereiken.