Extra geldlenen zonder hypotheek en notaris

Extra lenen zonder notaris- en taxatiekosten

Als je geen eigen woning hebt of de hypotheekbanken je hypotheek niet willen verhogen, dan biedt een gewone lening via WHC Hypotheken vaak een goede en goedkope oplossing.

De rente is thans laag, er zijn veel mogelijkheden waardoor een gedegen advies voor een verantwoord krediet nodig is. Prettig te weten is dat je geen extra kosten of uurloon aan ons verschuldigd bent. Wij krijgen onze beloning van de bank.

Veelal kun je meer lenen dan via een tweede hypotheek. Heb je een eigen woning? Vraag dan naar een “eigen woning krediet” voor een hogere lening tegen een lagere rente. Onder voorwaarde is dit krediet nog aftrekbaar voor de inkomstenbelasting ook!

De rente voor een doorlopend krediet is stukken lager dan de rente bij rood staan op je betaalrekening. Er zijn bovendien ook leningen beschikbaar voor 60-plussers.

Al 2 jaar zelfstandig? Zelfstandigen met een huurwoning kunnen nu ook een persoonlijke lening krijgen voor privé doeleinden. Jaarcijfers zijn niet nodig.

Wanneer een Persoonlijke Lening en wanneer een Doorlopend Krediet?

Onze adviseurs geven je een persoonlijk advies dat past bij uw situatie. Een lening op een product zoals een auto, meubilair, een boot, een E-bike enzovoort moet je bijvoorbeeld nooit langer laten lopen dan de levensduur van dit product.

Klik op onderstaande opties voor meer informatie over de diverse producten:

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Neem contact met ons op!