Aansprakelijkheidsverzekering

Aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

Wil je een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten? Met een aansprakelijkheidsverzekering dek je jouw wettelijke aansprakelijkheid voor schade of letsel aan spullen van anderen of aan personen. Je hoeft de schade niet zelf veroorzaakt te hebben. Een gesprongen waterleiding in jouw huis kan bijvoorbeeld schade aanrichten bij de buren. Dit is niet per se jouw schuld, maar je bent wettelijk hier wel aansprakelijk voor. Een aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die je zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld je kinderen, huisdieren of visite. Voor schade die je veroorzaakt tijdens je werk ben je niet verzekerd op deze polis. Als je in loondienst bent dan valt dat onder de verzekering van je werkgever. Als zelfstandige moet je hiervoor een aparte zakelijke aansprakelijkheidsverzekering afsluiten.

Direct verzekeren.

Een aansprakelijkheidsverzekering is voor iedereen noodzaak

Door je aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten bij Kleinhout Wildschut Collectieve Verzekeringen (KW Collectieve Verzekeringen) weet je zeker dat alle bijzondere risico’s waar je als particulier mee te maken krijgen ook gedekt zijn.

  • De aansprakelijkheid van de verzekerde voor de eigen woning blijft gedekt tijdens de uitzending of missie mits dit de verzekeraar dit schriftelijk heeft bevestigd na je melding.
  • Werelddekking als particulier is altijd van toepassing, ook tijdens uitzending of missie (bijv. Ned. Antillen).
  • Als je uitgeschreven bent bij de Gemeentelijke Basis Administratie GBA door langdurige uitzending dien je een expatverzekering af te sluiten
  • Niet tot het huishouden van verzekerde behorende eigen minderjarige kinderen (bijv. wonende bij de ex-partner) zijn niet  meeverzekerd, deze kinderen vallen onder de eigen verzekering van de ex-partner.
  • Zolang je bij je ouders woont of voor studie buitenshuis val je onder de aansprakelijkheidsverzekering van je ouders.

Een totaalpakket of een losse aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Bij DefensiePolis kun je los een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten, maar je kunt ook kiezen voor een totaalpakket aan verzekeringen. De kortingen op aansprakelijkheidsverzekeringen gelden niet alleen voor de medewerkers van de doelgroepen, die op dit moment actief zijn, maar ook voor oudgedienden en gepensioneerden.

Kies voor een verzekering van Kleinhout Wildschut Collectieve Verzekeringen

Kleinhout Wildschut Verzekeringen helpt al jaar en dag militairen, politie, de marechaussee, overige hulpdiensten en eigen relaties met het afsluiten van verzekeringen. Kies je voor KW Collectieve Verzekeringen , dan profiteer je van de volgende voordelen:

  • De scherpste premies indien je kiest voor onze maatwerkverzekering
  • Een persoonlijk adviseur met kennis van defensie, politie en vele andere zaken
  • Pakketkorting bij afsluiten van verzekeringen binnen diverse verzekeringsgroepen

Direct verzekeren.