Autoverzekering

Auto- en motorverzekering afsluiten

Bij ons kun terecht voor politie autoverzekeringen, maar ook voor defensie en meer afsluiten. Sluit een verzekering af met service van je eigen verzekeringsadviseur tegen hoge kortingen. Ben je in het bezit van een auto, een motor of een scooter? Dan kun je deze ook eenvoudig verzekeren via Kleinhout Wildschut Collectieve Verzekeringen.

Voor ons collectieve maatwerk product geldt het navolgend:

  1. Je kunt bij de auto- of motorverzekeringen van KW Collectieve Verzekeringen kiezen voor Volledig Casco (Allrisk) , beperkt casco of uitsluitend tegen wettelijke aansprakelijkheid.
  2. Indien je auto jonger is dan 6 jaar en je hebt hem binnen 2 jaar voor het afsluiten van de verzekering bij ons verzekerd dan geldt gedurende 2 jaar vanaf de aanschafdatum de gunstige aanschafwaarderegeling bij schade. Desgewenst is deze termijn tegen premietoeslag te verlengen tot 3 jaar.
  3. Je kunt de verzekering uitbreiden met een Schade Inzittenden Verzekering (SVI) of een Verkeer Rechtsbijstand of Verhaalbijstandverzekering.
  4. Standaard is je eigen risico bij de allrisk dekking €140,- per gebeurtenis maar als de reparatie plaats vindt bij een schadegarant herstelbedrijf dan vervalt het eigen risico en is er ook een gratis vervangend vervoer regeling.  Klik hier voor een overzicht van schadegarantbedrijven bij jou in de buurt.
  5. Voor motorverzekeringen hebben wij diverse opties. Naast de standaard verzekeringen zoals W.A. , WA + beperkt Casco (ook wel WA plus genoemd) of WA + volledig casco (AR) , kun je kiezen voor het meeverzekeren van je kleding en helm, winterstop, rechtsbijstandverzekering en/of Schade Verzekering Opzittenden (SVO).

Voordelen de auto of motorverzekering bij KW Collectieve Verzekeringen:

  • Vrije keuze van reparateur maar kies je voor herstel via een SchadeGarant herstelbedrijf dan wordt de schade sneller afgewikkeld, is veelal een expert niet nodig, vervalt je eigen risico en is er een vervangend vervoerregeling.
  • Voor tweede en volgende auto’s of motoren (max. 6) binnen een gezin met als regelmatige bestuurder u of uw partner krijgen allen – onder voorwaarden – de hoogste no-claimkorting.
  • Pakketkorting indien naast de motorvoertuigen ook overige verzekeringen worden opgenomen in het pakket
  • Alles overzichtelijk in één pakket.

Autoverzekering los afsluiten of totaalpakket?

Bij DefensiePolis kun je een autoverzekering los afsluiten, maar je kunt ook kiezen voor een totaalpakket aan verzekeringen.

Direct verzekering.