Overlijdensrisicoverzekering

Overlijdensrisicoverzekering afsluiten

Om je naasten verzorgd achter te laten of hen in staat te stellen in jullie woning te blijven wonen wanneer jij overlijdt, is het sluiten van een goede overlijdensrisicoverzekering veelal noodzaak.  Je kunt hierbij kiezen voor een overlijdensrisicoverzekering met of zonder verpanding aan hypotheek. Je kunt kiezen uit de navolgende verzekeringsvormen:

  • dalende annuïteitschuldrestverzekering (het verzekerde bedrag daalt annuïtair, net als je hypotheek)
  • Lineair dalende overlijdens risicoverzekering
  • Gelijkblijvende overlijdens risicoverzekering

Ben je een roker?

Rokers betalen veelal de hoofdprijs in de vorm van een dubbele premie. Niet rokers hebben recht op de extra korting op de toch al lage premie. Rook je nu maar je wilt toch de lagere premie met niet-rokerskorting? Dan hebben wij een uniek aanbod voor je: in samenwerking met Scildon Verzekeringen kun je direct de niet-rokerskorting krijgen mits je je inschrijft voor het Scildon stoppen met roken programma. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Overlijdensrisicoverzekering voor militairen en marechaussee

Door je verzekeringen af te sluiten bij de Defensie Polis van KW Collectieve Verzekeringen weet je zeker dat alle bijzondere risico’s waar militairen en politiefunctionarissen mee te maken krijgen ook gedekt zijn.  Je ook verzekerd indien het overlijden geschiedt tijdens de uitoefening van je beroep, waar dan ook ter wereld en tijdens uitzending of missie mits het verzekerde bedrag niet hoger is dan €.400.000,– per verzekerde en de verzekering wordt gesloten t.b.v. een hypothecaire geldlening.

Overlijdensverzekering afsluiten, los of totaalpakket?

Een overlijdens risico verzekering is een levensverzekering en kan niet worden opgenomen in een schadeverzekeringspakket. Het is een losse polis.

De afsluitkosten

Voor levensverzekeringen en dus ook voor de overlijdensrisicoverzekering geldt een wettelijk provisieverbod. Wij moeten onze diensten dus rechtstreeks bij jou als verzekerde declareren. Het normale tarief bedraagt €.150,– per polis, waarbij u in combinatie met 2 of meer schadeverzekeringen €.25,– korting krijgt. U betaalt hiervoor dan derhalve bij KW Collectieve Verzekeringen  €.125,– éénmalig!

Ons advies:

Voor dit soort complexe verzekeringen heb je altijd het advies nodig van een gecertificeerd erkend financieel adviseur.

Uw financieel adviseur van KW Collectieve Verzekeringen is graag bereid u van dienst te zijn. U kunt ons tijdens de kantooruren telefonisch bereiken op nummer 023-5250311 of vraag  een vrijblijvende offerte aan: