Ongevallenverzekering

Ongevallenverzekering afsluiten bij KW Collectieve verzekeringen

Bij blijvende arbeidsongeschiktheid of overlijden worden meestal niet alle financiële gevolgen gedekt en ontstaan grote gaten in het gezinsbudget. Mede door het toenemende geweld in de wereld en tegen politie en hulpverleners is de dekking van deze verzekering heel belangrijk geworden voor jezelf en eventueel voor je gezin.

Zelf kiezen voor welk maximum bedrag je wilt verzekeren bij:

    1. Overlijden door een ongeval
    2. Geheel of gedeeltelijke blijvende invaliditeit ten gevolge van een ongeval

De uitkering bij invaliditeit betreft blijvende invaliditeit; er wordt na vaststelling éénmalig een bedrag uitbetaald op basis van de mate van blijvende invaliditeit conform de z.g. Gliedertax. De Gliedertaxe Is een tabel die vaststeld wat de mate van blijvende invaliditeit is naar aanleiding van je ongeval. In deze tabel staat voor bepaalde lichaamsdelen, welk percentage van het verzekerde bedrag je ontvangt na een ongeval.

Los afsluiten of totaalpakket?

Bij KW Collectieve Verzekeringen kun je een persoonlijke ongevallenverzekering los afsluiten, maar je kunt ook kiezen voor een totaalpakket aan verzekeringen bijvoorbeeld ons DWA maatwerkpakket. Bij verzekeringen uit meerdere polisgroepen krijg je bovendien pakketkorting dat kan oplopen tot 10%.

Advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Direct verzekeren.