Motorverzekering

Motorverzekering afsluiten

Verzeker je motor via Kleinhout Wildschut Collectieve Verzekeringen!

Ben je in het bezit van een motor? Dan kun je deze ook eenvoudig verzekeren via KW Collectieve verzekeringen met naar keuze allrisk dekking (volledig casco), beperkt casco of uitsluitend tegen Wettelijke Aansprakelijkheid.

Volgens de wet ben je als motorbezitter verplicht je motor te verzekeren tegen Wettelijke Aansprakelijkheid (WA). Dat geldt ook als er niet mee gereden wordt maar de woning op de openbare weg staat.

Bij een WA-verzekering heb je geen eigen risico. Bij de allrisk dekking is je eigen risico standaard €150,- per gebeurtenis. Indien je de motor echter laat herstellen bij een SchadeGarant herstelbedrijf, dan vervalt het eigen risico en is er een vervangend vervoer regeling. Klik hier voor een SchadeGarant herstel bedrijf bij jou in de buurt.

Voordelen motorverzekering:

  • Vrije keuze van reparateur
  • Bij volledige cascodekking (allrisk) of Beperkt Casco (WA Plus) is een speciale nieuwwaarde- of aanschafwaarderegeling mogelijk.

Motorverzekering afsluiten, los of totaalpakket?

Bij KW Collectieve Verzekeringen  kun je een motorverzekering los afsluiten, maar je kunt ook kiezen voor een totaalpakket aan verzekeringen.  Indien je de verzekering afsluit bij ons DWA Maatwerkpakket kun je veel extra opties meeverzekeren.  Indien meerdere motorvoertuigen binnen je gezin verzekerd zijn met als regelmatige bestuurder jezelf of je partner, dan krijgt elke verzekering de hoogste no-claimkorting.

Vraag een offerte aan of sluit zelf direct je motorverzekering af.

Direct verzekeren.