Rechtsbijstandverzekering

Kleinhout Wildschut Collectieve Verzekering biedt diverse rechtsbijstandverzekeringen.

Wij adviseren u graag bij uw keuze van rechtsbijstandsverzekeraar.

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Als je een juridisch probleem hebt, dan biedt de rechtsbijstand je uitkomst. De rechtsbijstandverzekering geeft je juridische bijstand bij geschillen of procedures indien je een conflict hebt met bijvoorbeeld je (ex-)werkgever, met een winkelier of leverancier, met een bank of verzekeraar en natuurlijk bij schade of letsel in het verkeer, al dan niet door jou veroorzaakt. Ook voor geschillen met je buren of zelfs met de overheid kun je bij de rechtsbijstandsverzekeraars terecht.

Rechtsbijstand voor militairen en politiefunctionarissen

De rechtsbijstandverzekering van het label KW DefensiePolis is speciaal ingericht om militairen en burgerpersoneel van Defensie rechtsbijstand te kunnen verlenen die precies aansluit op de situatie. Wij zijn op de hoogte van militair recht voor alle defensiemedewerkers. Hierdoor zijn we in staat de best passende verzekering samen te stellen.

Sluit je je rechtsbijstandverzekering af via DefensiePolis, dan profiteer je van speciale voorwaarden die interessant zijn voor jou als actieve militair, reservist of burgerpersoneel:

  • Als het tot een rechtszaak komt, dan mag je zelf je advocaat kiezen; de kosten worden vergoed tot het maximaal verzekerde bedrag (€.6.000,– of €.12.000,–)
  • Desgewenst geen eigen bijdrage;
  • Zaken vallende onder het Militaire recht en het Militaire strafrecht zijn meeverzekerd;
  • De kosten van (militaire vakbond-) raadslieden kunnen worden meeverzekerd.

Rechtsbijstandverzekering los afsluiten of totaalpakket?

Bij DefensiePolis van Kleinhout Wildschut Collectieve Verzekeringen  kun je een rechtsbijstandverzekering los afsluiten, maar je kunt ook kiezen voor een totaalpakket aan verzekeringen. Wij adviseren het  KW totaalpakket dat loopt via ons volmachtspartner De Waerdse.

Direct verzekeren.